Tjenester

Våre terapeuter samarbeider tett. Etter en innledende undersøkelse legger vi en plan sammen med deg for å løse dine utfordringer. Dette kan involvere en eller flere av våre terapeuter, og vår motivasjon er hele veien at din situasjon og din hverdag skal bli bedre. Vi ser kroppen som en helhet, og vil tilpasse behandlingen spesifikt til dine plager for å oppnå ønsket effekt.

Vi gir deg også råd og veiledning rundt trening og kosthold.

Kiropraktorer er primærkontakter i Helsevesenet. I praksis betyr dette at du ikke trenger henvisning fra lege for å ta kontakt med oss, og be om undersøkelse og behandling for plager i muskel-, nerve- eller skjelettsystemet.

Ved behov, så har våre kiropraktorer de samme rettigheter og plikter som leger ved henvisning til videre undersøkelser. Det omfatter blant annet fysioterapi, bildediagnostisering (bl.a røntgen, MR, CT) og henvisning til legespesialist. Kiropraktorer kan sykemelde for plager i muskel- og skjelettsystemet i opp til 12 uker.

Kontakt oss 

Sotra Kiropraktorklinikk
Sartorvegen 8 (Sotra Helsehus),
5353 Straume

Telefon: 56 33 03 75
E-post: sotrakiropraktor@gmail.com

Avbestilling av timer må gjøres innen klokken 13. dagen før du har time.

Har du spørsmål?

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.